Організація гармонійного простору кімнат не завершується обробними роботами та розміщенням меблів. Важливе значення має декор, що включає різні дизайнерські речі та інтер'єрні деталі, що надають приміщенням певної атмосфери. Наслідуючи сучасні тренди, можна створити дійсно цікаву і неповторну обстановку.

Вдалі декоративні предмети для інтер'єру

1. Картини та постери.

дизайнерські речі

Це простий та ефективний спосіб прикрасити стіни та перетворити навколишній простір. Причому комбінування подібних деталей це легкий і приємний процес.

Сьогодні можна використовувати всілякі сюжети та виходити за будь-які рамки (в межах розумного):

  • кубізм;
  • вінтажні постери і навіть реклама в стилі поп-арт;
  • геометричні мотиви;
  • гіперболізовані малюнки;
  • леттерінг (мистецтво малювання букв) та ін.

Квіткові мотиви, малюнки тварин чи пейзажі — такі варіації вимагають складнішого та професійного підходу, оскільки можна зісковзнути у несмак.

2. Свічки та свічники.

дизайнерські речі

Подібна чарівна дрібниця є чудовим способом не лише створити настрій, а й прикрасити інтер'єр. Допускається використання звичайних свічок або в спеціальних склянках.

Для тонких свічок можна підібрати вінтажні чи антикварні свічники – такі дизайнерські речі стануть чудовим доповненням інтер'єру. Старовинні канделябри можна поєднувати не лише з класичним стилем, адже зараз у моді еклектика (змішування різних напрямків). Свічки можна розміщувати в лаконічних свічниках або химерних - все залежить від смакових уподобань та особливостей обстановки.

5. Текстильні рішення.

дизайнерські речі

Завдання текстилю – створити міцний та гармонійний зв'язок між усіма інтер'єрними деталями. Ця мета досягається комплексним підходом:

  1. Штори. На основі цього елемента вибудовуються інші деталі та формується загальне сприйняття приміщення. Штори повинні відповідати інтер'єрному стилю та переважним відтінкам у кімнаті. З їх допомогою можна створити фактури, що бракують. Складний дизайн тут не вітається.
  2. Плед та покривало. Ці вироби прикривають диван чи крісла, залишаючись завжди на очах. Тому важливо підбирати якісну тканину. Такий текстиль не варто комбінувати за кольором із шторами – це застарілий прийом.
  3. Подушки. Маленькі подушки виконують декоративну роль та створюють додатковий затишок. З їхньою допомогою можна пожвавити обстановку. Допускаються будь-які фантазії: від химерного декору та форми до цікавих відтінків та текстур.
  4. Наволочки можна змінювати в залежності від сезону, настрою та бажаної атмосфери.
  5. Килими. Цей виріб пом'якшує простір, роблячи його більш затишним. Цей вид текстилю не повинен шокувати кольором чи строкатим малюнком. Доречніше підбирати нейтральний відтінок. Етнічний мотив чи геометричні постаті — це допустимі варіанти малюнків у разі, коли нейтральність видається надто нудною.

Ці прості інтер'єрні прийоми допоможуть створити справді цікавий та оригінальний інтер'єр будь-якої кімнати.

Контакти

Україна, 02090, м. Київ,
 вул.  Каховська, 62А, 4 секція.

 +380675210480
+380674806909

 bloxa@yahoo.com
Права власності та адміністратора сайту належать bloxa.com.ua