У 2022 році виникли певні стильові зміни, які торкнулися меблів. Спостерігається стабільний інтерес до вінтажних меблів та стилю.

Нові віяння в інтер'єрному стилі

вінтажні меблі

В останні роки інтерес до натуральності та екологічності лише зростає, що виразилося в інтер'єрних тенденціях і в 2022 році. Для оформлення декору та меблювання віддають перевагу натуральним матеріалам, а вінтажний стиль у цьому сенсі – це особливо вдалий вибір.

Для обробки приміщень та інтер'єрів використовують такі матеріали як деревина, натуральний камінь, метал, максимально природний текстиль або скло.

Незабарвлені столи з дерева, плетені меблі, керамічні фігурки - все це поступово заполонює сучасну обстановку квартир та будинків. Окремо варто відзначити комбінацію природних матеріалів та раптові контрастні поєднання фактури та малюнка, наприклад. Деревина дивним чином гармонує з мармуром, а кераміка чудово виглядає з бетоном.

Меблі повинні бути не тільки практичними та компактними, але і з бадьорою енергетикою. У цьому ключі вінтажні меблі мають особливу перевагу, оскільки зберігають енергетику своєї «рідної» епохи. Світлі породи дерева поступово витісняють темні відтінки у меблевих виробах.

Важливу роль відводять металевим предметам. Нещодавно метал можна було помітити виключно в таких приміщеннях, як ванна або кухня. Натомість у 2022 році бронзові, мідні, золоті чи латунні деталі доповнюють журнальні столики, лампи та інші вироби.

Особливості актуальної текстури

Геометричні візерунки все ще мають попит, впевнено утримуючи лідерство протягом декількох років. Натомість з'явився акцент на асиметричних виробах (меблі, текстильна продукція тощо).

У текстилі повертається попит на розкішні тканини з оббивкою з оксамиту. Наприклад, інтер'єри прикрашають розкішними оксамитовими диванами та стільцями.

Вінтажні меблі активно відвойовують свої позиції, які дещо похитнулися останніми роками. Багато хто став відмовлятися від мінімалізму на користь витонченого вінтажу. Тим більше, що оригінальні вінтажні речі дістати дещо простіше і дешевше, ніж антикваріат, наприклад.

Ключовим трендом виступають комфортні ліжка, що створюють особливий затишок у спальній кімнаті. Це можуть бути моделі з м'якою текстильною оббивкою та іншими атрибутами для приємного сну.

Загалом залишається головний тренд – максимальна натуральність та екологічність, які вдало втілюються у різноманітних інтер'єрних рішеннях 2022 року.

Контакти

Україна, 02090, м. Київ,
 вул.  Каховська, 62А, 4 секція.

 +380675210480
+380674806909

 bloxa@yahoo.com
Права власності та адміністратора сайту належать bloxa.com.ua