Занадто оголені стіни в квартирі або будинку навіюють нудьгу і справляють враження. Житловий простір необхідно наповнювати затишком та теплом з особливою атмосферою. Цю роль виконують різні дрібниці та дизайнерські речі, підібрані та розставлені зі смаком. Деякі предмети можуть бути необов'язковими: від скриньок і вазочок до картин і сувенірів. Вони не несуть смислового навантаження, але впливають на загальний вигляд усієї обстановки, роблячи інтер'єр живим та комфортним.

дизайнерські речі

Які дизайнерські речі пожвавлять обстановку?

Ми запропонуємо кілька цікавих ідей для прикраси інтер'єру:

  1. Фото на стінах. Причому сюжет можна підбирати на власний розсуд. Фотографії несуть емоційне навантаження та сприяють візуальному перетворенню приміщення. Наприклад, з їх допомогою можна «змінити» габарити кімнати, розставити колірні акценти, додати динамічність у оздоблення або зробити обстановку більш нейтральною.

дизайнерські речі

  1. Поєднання фото та інших інтер'єрних дизайнерських речей. Різні аксесуари та предмети інтер'єру чудово виглядають у комбінації із фотографіями. Це може бути годинник, вироби ручної роботи, фігурки з дерева або гіпсу та ін. Композицію можна сформувати за допомогою двох або трьох фото в міксі з предметами декору.
  2. Гра з рамками. Правильно оформлені рамки для фото здатні перетворитися на візуальну приманку, яка утримує увагу на сюжеті та змісті зображення. Важливо, щоб рамки перегукувались за тональністю та фактурою зі стінами. Наприклад, коли шпалери прикрашені дрібним малюнком, то краще віддати перевагу строгим і класичним багетами, а не рамкам з химерними вензелями. Занадто багато дрібних елементів перевантажують простір.
  3. Виразні вази. За допомогою ваз можна створити яскраві акценти, які чудово виглядають на монохромному або нейтральному тлі. Спокійна палітра кольорів - це завжди ідеальний простір для експериментів. Декілька ваз в соковитих відтінках і тарілок здатні суттєво змінити інтер'єр та атмосферний настрій.

дизайнерські речі

  1. Фігурки тварин. Такі дизайнерські речі завжди були в пошані та викликали нев'янучий інтерес. Рекомендується грамотно їх розташувати, щоб збагатити житло духовно та емоційно. Предмети у вигляді тварин можна підібрати з різних матеріалів: від кераміки та деревини до скла та металу.

У каталозі салону Bloxa ви знайдете унікальні дизайнерські речі з історією, які наповнять ваше житло неповторною атмосферою та комфортом.

Контакти

Україна, 02090, м. Київ,
 вул.  Каховська, 62А, 4 секція.

 +380675210480
+380674806909

 bloxa@yahoo.com
Права власності та адміністратора сайту належать bloxa.com.ua