Сучасний дизайн інтер'єрів відкриває широкі можливості для експериментів та комбінування різних напрямків, перевірених часом. Наприклад, відмінним рішенням будуть вінтажні меблі, які чудово доповнять будь-яку обстановку: від функціонального лофта до модного еко-стилю. Придбати добротні вінтажні меблі з минулого можна в нашому антикварному салоні Bloxa. Речі з історією – це універсальний спосіб оновити інтер'єр. Грамотний підхід до оформлення внутрішнього простору створить справжню гармонію із сучасності та вінтажу.

Як досягти гармонії в інтер'єрі, використовуючи вінтажні меблі?

вінтажні меблі

Щоб відбулося вдале поєднання сучасності та старовини, слід відвести для вінтажних меблів роль арт-об'єктів. Це дозволить зробити із старовинних речей родзинку, яка формує відчуття оновлення та свіжості. Головне – не перевантажити простір старовинними предметами.

Ефективний спосіб швидко і легко пожвавити інтер'єр - додати кілька вінтажних стільців яскравого кольору та з незвичайною формою. Можна перефарбувати звичні дерев'яні стільці часів СРСР у соковиті відтінки або вибрати відповідні варіанти в каталозі Bloxa. Вінтажні яскраві стільці чудово доповнюють стиль лофт і не тільки.

вінтажні меблі

Не обов'язково підбирати яскраве забарвлення предмета, можна поекспериментувати із текстильною оббивкою або нейтральними кольорами.

Щоб не втратити ефекту свіжості, важливо не перестаратися з кількістю подібних предметів. Два яскраві стільці — це цілком оптимальне число для досягнення необхідного антуражу.

Інший варіант - купівля цілого набору стільців (від шести до восьми), але ці предмети мають бути одного стилю та відтінку. Можна підбирати різну фактуру, використовувати глянець або мат як покриття.

вінтажні меблі

Вінтажні предмети меблів і декору чудово виглядають в різних типах інтер'єрного оформлення: від конструктивізму і авангарду до шебі-шик і ін.

Контакти

Україна, 02090, м. Київ,
 вул.  Каховська, 62А, 4 секція.

 +380675210480
+380674806909

 bloxa@yahoo.com
Права власності та адміністратора сайту належать bloxa.com.ua