Зараз оформленню інтер'єру надається все більш важливе значення, оскільки давно прийшло усвідомлення того факту, що навколишнє оточення безпосередньо впливає на емоційний стан. Житло має бути затишним, комфортним та стильним – це важливі умови для досягнення внутрішньої гармонії після метушливого дня. Багато хто використовує різні дизайнерські речі та вінтажні меблі, щоб зробити інтер'єр максимально приємним та привабливим.

Як співпрацювати з вінтажними дизайнерськими речами?

дизайнерські речі

Насамперед важливо вирішити, чи плануєте ви грати в інвестиції? Можливо антикварні та вінтажні предмети в перспективі набудуть статусного значення і перетворяться на вигідні вкладення. У такому випадку рекомендується проконсультуватися з фахівцями в даній галузі, щоб успішно пройти невдалі самостійні спроби стати колекціонером.

Тільки професіонали дадуть слушні поради щодо проведення грамотної атрибуції:

  • визначення точного часу створення предмета;
  • з'ясування авторства;
  • вказівку на оригінал та ін.

Самостійний шлях розтягнеться на роки вивчення специфіки цієї галузі, включаючи відвідування блошиних ринків, аукціонів та спеціалізованих салонів. Щоб навчитися всім секретам вірної атрибуції, необхідно отримати певні знання у сфері мистецтва та набути досвіду поводження зі справжніми предметними представниками антикваріату чи вінтажу.

дизайнерські речі

Все набагато простіше, якщо ви шукаєте способи прикрасити інтер'єр, освіжити його незвичайними акцентами. У такому разі можна виявити інтер'єрні особливості за бюджетну вартість, якщо ви тільки не шукаєте музейні експонати. Навіть прості та бюджетні дизайнерські речі з історією можна правильно та красиво обіграти без надто великих витрат.

Щоб правильно підібрати подібні предмети, важливо «надивитись» на:

  • фотографії інтер'єрів;
  • блоги;
  • каталоги продукції у спеціалізованих онлайн-магазинах;
  • фото аукціонів і т.д.

Такий підхід суттєво полегшить вибір. Варто зазначити, що вінтажний стиль завжди зберігає свою популярність та актуальність, оскільки викликає асоціацію з «родовим гніздом».

Любителі вінтажу та дизайнерських речей можуть належати до різних типів. Головне правильно визначити свій власний.

Контакти

Україна, 02090, м. Київ,
 вул.  Каховська, 62А, 4 секція.

 +380675210480
+380674806909

 bloxa@yahoo.com
Права власності та адміністратора сайту належать bloxa.com.ua